Stickr – Wallsticker til din bolig
Guiden til wallstickers
Show MenuHide Menu

Babyværelset

For små spædbørn er farver, figurer og bevægelser en vigtig del af deres udvikling. De lærer nemlig en masse og deres nysgerrighed bliver vakt.
Det er også derfor, vi altid pynter barnevognen med legetøj og køber aktivitetstæppe til dem. Udover at det er en god underholdning for dem, får de også bedre motorik, når de griber ud efter legetøjet og deres sanser bliver trænet og stimuleret, når de mærker de forskellige former legetøjet kan have. Synssansen bliver også stimuleret. I det hele taget foregår der en masse.
Det er også derfor, at mange forældre går op i at pynte børneværelset med alle mulige farver, ting og sager, så børnene kan holdes beskæftiget og lære at bruge og forstå sin egen krop og sanser.

Der er mange ting, man kan gøre som forældre. Som før nævnt er aktivitetstæpper gode, og man kan eventuelt hænge noget legetøj op ind over barnesengen. Noget andet man også kan gøre i børneværelset, hvis man vil have det hyggeligt, smart og med mange figurer er at bruge wallstickers. Wallstickers er nemlig så geniale, at de er hurtige at sætte på væg/loft, men de er også ligeså hurtige at fjerne igen. Det er jo perfekt til en børneværelse, hvor barnet vokser hurtigt og interessen skifter.
Mange spædbørn kan godt lide at iagttage ting, og de slapper mere af, når der er noget at kigge på. Derfor vil nogle baby wallstickers være gode at have i eksempelvis loftet over sengen.

I det hele taget er en wallsticker udover at være et praktisk klistermærke og vægdekoration også et godt redskab for indlæring og underholdning på én og samme tid.
Man kan rent faktisk have god gavn af wallstickers gennem hele barnets opvækst. Når barnet er gammelt nok til at skulle begynde at lære alfabetet at kende, kan man få wallstickers med bogstaver.
Det samme gælder med børnesange. Omkvædet til de allermest kendte børnesange, kan man også få som wallstickers i dag.
Faktisk er mulighederne utroligt mange, uanset om man vil have wallstickers til ens egen bolig som dekoration i stuen, køkkenet og andet, men også i forhold til børn og indlæring.
Der findes næppe noget andet, der er ligeså nemt, billigt og flot at benytte sig af, når det gælder redskab i forbindelse med indlæring hos børn.

Udover at have en klar indlæringsfordel at bruge wallstickers, har de også den fordel at børn ofte har mere lyst til at være på deres værelse, når det er pænt, hyggelig og sjovt. Det hjælper ofte at bruge wallstickers af deres yndlingsfigurer, film eller andet såsom barbapapa, Peter Plys eller Disney.
Det er sundt både for forældre og børn, og det minimerer risikoen for at barnet ikke vil sove i sengen på sit eget værelse, hvis der er hyggeligt og trygt at være.

RoomMates er et af de førende mærker inden for wallstickers til børneværelset, så vil du gøre noget ekstra for dit kommende eller nuværende barns indlæring og underholdning, kunne det være du skulle overveje dette. Det er som nævnt en hurtig, nem og forholdsvis billig løsning.