Stickr – Wallsticker til din bolig
Guiden til wallstickers
Show MenuHide Menu

Drengeværelset

Rigtig mange forældre vil gerne gøre deres børns værelse så sejt og smart så muligt. Det er meningen at børnene skal elske deres værelse, uanset om de er piger eller drenge. På den måde får man også børn til bedre at ville sove i deres egen seng og lege på deres eget værelse. Det er en kæmpe fordel for forældre.
Har man en dreng, og vil gøre hans værelse sejt, indbydende og personligt, er der mange ting man kan gøre.
Nogle forældre vælger at bygge en ekstra sej seng til den helt unge dreng, der har en rutsjebane. Det er bare en kæmpe opgave der både koster tid og penge.
Nogle vælger også at lade børnene selv male på væggene, eller også maler forældrene visse motiver på væggene. Problemet her er bare at børnene bliver ældre og deres interesser ændrer sig derfor også, og så kræver det endnu et stort arbejde at fjerne nogle af de motiver børnene har malet på væggen eller lignende.

Der findes dog andre muligheder, hvis man godt vil lave et drengeværelse flot, sejt og alderssvarende uden at bruge for mange penge og have alt for meget besvær med det. I dag kan man nemlig få det der kaldes for wallstickers. Det er en form for klistermærke, man påfører væggen, som ser godt ud. De er nemme at sætte på væggene. Faktisk tager det ikke mange minutter, og børnene kan selv hjælpe til.
Endnu bedre er det, at de hurtigt også kan fjernes igen, når barnet bliver ældre og træt af motivet. En wallsticker er altså en hurtigt og smart form for vægdekoration.

Nogle tips til et flot drengeværelset
Nogle af de wallstickers der ville være geniale på et drengeværelse vil være en højdemåler. Dem kan man få i mange variationer, og på den måde kan man udover at holde øje med, hvor meget drengen vokser, også gøre drengeværelset endnu mere personligt. Det ville være smart en gang hver halve år eller hele år at måle hans højde, skrive en dato og markering på højdemåleren.
De fleste børn er også glade for Disney, så nogle wallstickers af disneyfigurer eller Peter Plys til den lille dreng under 4 år vil være en god idé.

Til drengen over 4 må et drengeværelse jo gerne være endnu mere drenget. Allerede i den alder kan man begynde at pynte værelset med wallstickers af pirater, flyvemaskiner, spiderman og meget andet, afhængig af hvad dit barn foretrækker.
Man kan også vælge et tema, som man ved, han ville kunne lide. Det kunne eksempelvis være Star Wars tema, hvor man udover wallstickers måske også har lyssvær og andre star wars accesories.
Man kan også lave et dinosaur-værelse, hvor man også har et grønt gulvtæppe og dinosaur-sengetøj. Så bliver det helt gennemført. Der findes faktisk et mærke af wallstickers som har et rigtigt stort udvalg til børneværelset kaldet for RoomMates.
Så vil man lave et rigtig lækkert og spændende drengeværelse til sin søn nemt, hurtigt og bekvemt, er det måske wallstickers, der skal bruges.