Stickr – Wallsticker til din bolig
Guiden til wallstickers
Show MenuHide Menu

Dyre Stickers

Hører du til dem, der har hørt om de smarte wallstickers? Så ved du også allerede nu, at de ikke er lige til at finde i butikkerne endnu. Eller også er udvalget så sølle, at du ikke engang gider at overveje at købe én.
Ligesom alt andet i dag, er én af de bedste steder at lede faktisk på internettet. Søger du der, bliver du overrasket over, hvor mange muligheder der er, og hvor mange fantastiske wallstickers man kan få.

En wallsticker er som mange allerede ved en genial vægdekoration, der både kan få én til at smile, grine og tænke. Folk, der generelt er dyreelskere har også fået en kærlighed til wallstickers, fordi der simpelthen er så mange muligheder ingen for dyre wallstickers. Simpelthen fordi, de er så godt lavet.
Sommerfugle wallstickers er blevet populært i rigtig mange unge kvinders hjem, køkken og tilmed på børneværelset. Man kan få dem i rigtig mange farver og størrelser, og det bedste ved wallstickers er, at de ikke er en eksakt fotografi af motivet, men derimod abstrakt.

Mange børn har også ugle- eller elefant wallstickers hængende på deres værelse. Nogle af os voksne har endda også de motiver hængende i vores stue, eller især på vores kontor.
Lige præcis wallstickers af de to dyr symboliserer nemlig klogskab og viden, og det er ret smart at have hængende på børnenes værelse, der går i skole.

Dyre wallstickers er jo nemlig fantastiske på grund af al den symbolik, man finder hos de pågældende dyr, og derfor er de så populære og personlige på samme tid.
En wallsticker med aber viser jo netop, at man er en smule fjollet, løssluppen og skør på samme tid. En wallsticker af en tiger, viser derimod lidt aggression, selvstændighed og vildskab, som også rigtig mange mennesker er og ønsker at vise.

Man kan rent faktisk også få wallstickers i dag, der skal forestille at være et akvarium med en masse eksotiske fisk i. Det kan umiddelbart godt virke lidt tåbeligt, men det er rent faktisk ret populært og ret flot. Mange af os, kan jo godt lide at se på fisk og se på et akvarium, men de færreste af os gider at rense et akvarium i tide og utide, og så er det jo perfekt.

For helt almindelige dyreelskere uden alt for meget symbolik iblandet, er der også en masse forskellige wallstickers af både hunde, katte og fugle. Nogle sætter wallstickers af deres hunderace på hoveddøren for at skræmme fremmede væk, andre hænger dem i børneværelset.

Uanset om man kan lide dyre wallstickers eller ej, er der med garanti en eller anden form for wallsticker, man kan bruge i sit hjem, der fortæller om ens personlighed og stil. Det er nemlig noget, vi går rigtig meget op i i dag. Identitet og vise andre, hvem ens sande jeg er. I gamle dage var det fællesskabet der betød allermest. I dag er det individualisering og selvrealisering der betyder noget, og måske derfor er wallstickers blevet så populære, fordi de kan være med til at vise dette.