Stickr – Wallsticker til din bolig
Guiden til wallstickers
Show MenuHide Menu

Pigeværelset

Har du en datter og vil du gøre hendes værelse til et rigtig prinsesseværelse? Så er der mange muligheder at gøre det på. Det første folk tænker er at værelset skal males lyserødt, men er man ikke lige en fan af at male, er der mange andre måder, hvorpå man kan gøre pigeværelset til en rigtig prinsessedrøm.
I dag har vi nemlig fået rigtig mange muligheder for at personliggøre rum i vores hjem.
Èn af de muligheder der er blevet populære herhjemme efterhånden er wallstickers. De har eksisteret i mange år, men udvalget har indtil for nylig ikke være så imponerende.
Nu, hvor man kan få næsten alt hvad hjertet begærer i wallstickers stiger dens popularitet også. Man kan gøre så meget med en wallsticker.

De er nemme at sætte på væggene. Rent faktisk tager det kun nogle få minutter, og hvis man en dag bliver trætte af det igen, så er de også lige til at fjerne.
Har man haft sat malerier op, er der også et hul bag, som sømmet har været i, og det forsvinder ikke, når man flytter på malerierne. På samme måde, som hvis man har malet motiver på væggen. De skal males over, hvis man ikke gider at se på dem mere. Med wallstickers er det lige til at fjerne og lige til at påføre.

På pigeværelset kunne man købe masser af wallstickers med blomster, prinsesser, sommerfugle, heste eller hvad ens datter nu bedst kan lide og dekorere væggene med det. Det er ikke længere nok med udstyr til hestepiger, nu skal hesten også op på væggen.
Vil man også have lidt hygge ud af det, kan man inddrage sin datter i det og lade hende vælge wallstickeren og hjælpe med at sætte det på.
Det vil med garanti gøre hende en smule stolt af sig selv, og hun vil kunne lide sit værelse og wallsticker endnu mere.

Med børn er det jo også sådan, at jo mere spændende deres værelse er, jo mere har de lyst til at være derinde og lege og jo tryggere føler de sig, når de skal sove.
Man kan også vælge at lave et temaværelse. Det kunne være et Hello Kitty-værelse, eller et blomsterværelse. I Hello Kitty kan du jo udover at få mange forskellige wallstickers også få sengetøj, puder, tøj, legetøj og andet i det mærke. Det ville være perfekt for Hello Kitty-pigen.

Man kan også udover almindelig vægdekoration med wallstickers også få praktiske wallstickers. Det kan være en wallsticker højdemåler, hvor man eventuelt en gang om året kan markere, hvor høj ens datter er blevet og følge visuelt med i, hvor meget hun vokser. Det synes børnene også som regel selv er ret sjovt at følge med i.
Alt i alt er wallstickers er glimrende og innovativ løsning, hvis man vil lave et rigtig pigeværelse, uden at skulle bruge oceaner af tid og penge på projektet. Samtidig er det nemt igen at ændre, for vi ved alle sammen at børn hurtigt skifter smag i takt med, de vokser.

RoomMates er et godt wallsticker-mærke, der har et kæmpe udvalg af wallstickers børneværelserne såvel som stuen, køkkenet og andet. Det er bare med at lede efter dem. Ofte kan man finde endnu flere slags, hvis man søger på internettet, end hvis man går ned i en forretning og leder efter dem.