Stickr – Wallsticker til din bolig
Guiden til wallstickers
Show MenuHide Menu

Træer

Kigger du tit på væggen, og synes der mangler noget? Så er du langt fra den eneste i dag. Der er rigtig mange hjem i dag, der har helt kedelig og hvide vægge simpelthen fordi, folk ikke kan bestemme sig for, hvad der skal være på væggene. I dag maler man ikke rigtig sine vægge andet end i neutrale farver, og selvom man gør vil det stadigvæk være kedeligt at se på, hvis væggen er helt bar. Er ens vægge i ens hjem helt bare, er der ikke megen hygge at finde i hjemmets atmosfære, og der er heller ikke noget personligt over det. Det er rigtig ærgerligt, da ens hjem gerne skal være et hyggeligt personligt sted at være.
Nogle vælger at hænge nogle enkelte familiebilleder op, og alene det gør en kæmpe forskel, men alle ens vægge kan ikke være fyldt med familiebilleder. Andre hænger nogle standardmalerier op, og selvom det på sin vis er dekorativt, er det ikke personligt.

Det bedste man kan gør, hvis man vil have et hyggeligt, varm og personligt hjem er at sørge for at have en hyggelig, varm og personlig vægdekoration. Man kan enten male noget direkte på væggen. Eventuelt et motiv, der betyder meget for én. Det kan være et billede, af én by man har besøgt på ferie, ens yndlingsdyr eller man kan få skrevet sit yndlingscitat på væggen. Det kan bare være svært, og selv de mindste fejl kan med tydelighed ses, og kan næsten ikke rettes. Det er helst professionelle, der skal gøre dette, og det kan hurtigt blive dyrt. Samtidig er det ikke lige til at fjerne eller flytte, da det i så fald skal males over.
Det betyder ikke, at det nødvendigvis er en forkert løsning, men den skal gennemtænkes inden.

Der findes også noget andet, man kan gøre. I dag kan man få wallstickers til sit hjem. En wallsticker er et stort klistermærke, man sætter på sin væg derhjemme. Det er noget, man selv kan gøre, og det tager kun ganske få minutter at gøre.
Selvom klistermærke får en til at tænke på dem, børnene sætter i deres bog, er wallstickers noget helt andet, selvom konceptet er det samme.

Man kan få wallstickers i alle mulige størrelser og farver, der kan gøre ens hjem mere personligt, og man bestemmer selv, hvor det skal sættes.
Samtidig er det endda ligeså hurtigt at fjerne igen, hvis man en dag bliver træt af det, skal flytte eller lignende.
Motiverne er som sagt mange, og er man en kvinde vil man typisk vælge træer eller blomster som wallstickers. Et wallsticker tree findes der mange motiver af, og det giver et sommerligt, feminint og flot indtryk i ens hjem, hvis man har sådan et siddende. Nogle vælger også at dekorere deres køkkenlåger med wallstickers for at friske det lidt op. Du kan gøre næsten hvad som helst med wallstickers, og har de fanget din interesse, bør du måske kigge lidt på udvalget af wallstickers og finde ud af, hvad der vil pynte allerbedst i dit hjem.