Stickr – Wallsticker til din bolig
Guiden til wallstickers
Show MenuHide Menu

Verdenskort

Måske du allerede har bemærket, at mange af dine venner er begyndt at få en ny form for vægdekoration derhjemme? Hvis du har bemærket det, og ikke har spurgt ind til det, så får du forklaringen her.
I dag er det ved at blive mere og mere moderne at dekorere sine vægge på en anderledes og langt nemmere måde, end man hidtil har gjort. I dag bruger man nemlig såkaldte wallstickers, som er klistermærker man påfører ens væg.
Det er nemt, hurtigt og rigtig smart at gøre.

Allerede nu, findes der et enormt udvalg af wallstickers, og udvalget stiger og stiger.
Man kan dekorere ens væg på en måde et maleri aldrig kan gøre, og det er med til at gøre ens hjem endnu mere personligt og hyggeligt.
En wallsticker bliver påført nemt og hurtigt. Man kan selv gøre det, og man behøver hverken doktorgrad eller håndværkeruddannelse for at kunne gøre det. Derudover er den ligeså hurtig og nem at fjerne igen, hvis man en dag skulle blive træt af den, eller ønsker noget andet. Havde det været et maleri, skulle man døje med huller i væggene, og var ens dekoration malet på væggen- ja, så skulle alt males om. Der er ikke noget at sige til, at wallstickers er blevet en populær form for vægdekoration.

Du kan få en wallsticker til næsten alle formål og til alle rum. Det kan være tegnefilmsmotiver til børneværelset. Det kan også være mere kunstneriske wallstickers såsom flotte træer, poetiske citater, blomster, dyr eller andet.
Der findes også humoristiske wallstickers, og wallstickers der skal forestille at være et spejl eller endda nogle som kan fungere som en tavle, man kan skrive på, der kan hænge ude i køkkenet eller hvor man nu vil have den hængende. Mulighederne er mange, og de findes i alle former, farver, størrelser og priser. Et hurtigt research på internettet, og man bliver imponeret over mulighederne, man har.
Har du nogensinde ønsket dig en globus, fordi du godt kan lide at se et verdenskort? Så kan du rent faktisk få et world map wallsticker også i forskellige størrelser. Der findes også wallsticker kort over visse større byer i verden, såsom New York. Har man besøgt New York ville det måske være meget fedt at have hængende i stuen, så man kan fortælle sine venner og familie og turen til New York, og hvordan den var og hvor man havde været.

På samme måde ville det også være ret fedt at have et verdenskort til væggen, hvor man kunne sætte små markører i det lande, man havde besøgt.
Det er i hvert fald én af de wallstickers, der allerede har opnået stor popularitet, og rigtig mange, især unge mennesker, ville elske at have et stor verdenskort wallsticker til væg derhjemme.
Måske du har fået øjnene op for wallstickers nu? Måske du bare er en smule nysgerrig. Er du det, bør du bruge bare et kort øjeblik til at undersøge mulighederne for wallstickers. Måske du falder over noget, der kunne pynte og/eller personliggøre dit hjem.