Stickr – Wallsticker til din bolig
Guiden til wallstickers
Show MenuHide Menu

Udsalg

Måske du har hørt om de nye populære wallstickers, man kan få til sit hjem i dag. Måske ikke. I hvert fald er wallstickers noget, der er kommet for at blive. En wallsticker er en form for vægdekoration, der er lavet som et klistermærke, man påfører væggen. Det er ganske simpelt, og det tager kun få minutter, før man har fået påført en wallsticker til sin væg. Det er noget, man hurtigt og nemt selv kan gøre, uanset om man er en handyman eller ej. Nemmere kan vægdekoration ikke blive, og man er fri for at skulle bruge timer på at male et eller andet motiv på væggen, der måske endda bliver skævt eller forkert, og man er fri for at have huller i væggene efter malerier, der har hængt der.

Man kan få wallstickers i alle mulige farver og faconer. Har man børn findes der utallige wallstickers, der er direkte målrettet børneværelset. Det kan være Peter Plys wallsticker, prinsesse walsticker eller soldatwallsticker afhængig af ens børns køn og alder. Børnene vil elske det, og når de bliver trætte af motivet, når de bliver ældre, tager det også kun få minutter at fjerne igen. Det er super smart for at bruge et trendy og moderne udtryk til at forklare en trendy og moderne tendens.

Vil man have sin helt egen specielle stue med sin helt egen historie at fortælle, kan man også købe én af de der wallstickers, der skulle forestille et verdenskort. Til dem hører ofte også sådan nogle smarte markeringsnåle med, så man kan markere de lande, man har været i. Det er der allerede rigtig mange, der har benyttet sig af, og det ser både pænt ud og bringer minder frem, hver gang man kigger på det.
Så bliver det ikke mere personligt, og det giver i hvert fald et godt emne til middagen, når man har gæster på besøg.

Muligheder er der mange af, så er man en smule interesseret i wallstickers bør man undersøge ens muligheder og finde ud af, hvad der vil passe til ens hjem. Køb en wallsticker og få et unikt, smart og personligt hjem uden at bruge alt for meget tid på det- tid det moderne menneske ikke har så meget af.
Er man poetisk anlagt, eller har nogle yndlingscitater, kan du enten også finde nogle allerede eksisterende wallstickers, eller også er der mange forhandlere, der tilbyder dig muligheden for selv at skrive din egen wallsticker tekst.

Det kan være, du vil have familienavne med, eller måske du bare vil have Carpe Diem stående over sofaen. Uanset hvad, skal det nok kunne lade sig gøre. Mulighederne er nærmest uendelige med wallstickers.
Selvom wallstickers er billige i forvejen, skader det dog heller ikke at lede efter nogle der er på tilbud eller udsalg.

Et godt råd er først at finde ud af, hvilken slags wallstickers, man er interesseret i. Derefter kan man søge efter dem på internettet, og er man rigtig heldig, finder man nogle, der er på tilbud. Ikea er dog også en forhandler, der i forvejen er billige, og her kan man også være heldig at finde sine fremtidige wallstickers til en lav pris.